torstai 23. heinäkuuta 2015

Uudet romut



Minulla on pitkästä aikaa ollut tilaisuus ostaa ja saada testiin iso liuta erilaisia siimoja, vapoja ja keloja. Pitkän ostotauon jälkeen väliädlinki on kieltämättä maistunut hyvältä.

Narun siimoja, K.Rowlandin keloja ja vapoja, Vissun amppareita, Guiden Scandi amppareita, OPST commando skagittia ja Echon uutta salttivapaa on esimerkiksi ollut uusina tuttavuuksina ajossa. Kaikki on tähän asti mennessä toiminut varsin mallikkaasti ja tyytyväinen olen joka ikiseen noista. Valmiita arvioita en kuitenkaan vielä laita ilmoille koska kautta on vielä vaikka kuinka jäljellä. Haluan saada kaikista kamoista mahdollisimman paljon kalakokemusta alle ennen kuin alan mielipiteitäni laukomaan.




Uusia vempeleitä kokeillessa ja käyttäessä äkkiä unohtuu se, että monissa vanhemmissa vehkeissä ei sinänsä ole mitään vikaa. Päinvasto. Esimerkiksi Guidelinen intteri Connect vaihtokärkisiima on edelleen hemmetin kiva kalapiuha. Varsinkin siis ne vanhat jotka sai pätkiä helposti itse vapaan sopivaksi. Tai vaikkapa Echon vanha Scandi vapa joka on edelleen omaan käteen sopivin n. 12jalkainen keppi mitä on vastaan tullut.

No, mutta minkäs sitä luonnollensa mahtaa. Aina pitää välillä kokeilla "uutta" ja onhan se selvä, että kehitystä tai ainakin jotain erilaista on moneen perhovehkeeseen tullut. Kiitos kaikille joilta olen kamoja lainaan saanut tai ostanut sopuhintaan. K.Rowland, Tuomas Rytkönen Vissulta, Niilo Ruodosta, Stuartille Balticflyfisheristä ja Joonas "The Narumän" Saarikolle. Palataan taas asialle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti