maanantai 23. helmikuuta 2015

Nettikauppaa

Mä olen jonkin sortin addikti ostamaan ja tilaamaan varsinkin perhonsidontatavaraa netin kautta. Vaikka mielelläni vierailen paikallisessa kivijalassakin (Sportia-Pekka) niin tossa netin kautta tilaamisessa on jotain niin helppoo ja vaivatonta. Pari napinpainallusta ja tavarat pamahtaa lähipäivinä postiluukusta sisään. Helppoo ku hengittäminen! No, tavallaan liiankin helppoa, koska välillä lähtee lapasesta ja pahasti. Tulee tilattua paljon kaikkea mitä ei välttämättä tarvitse. Varmaankin tuttu tunne monelle?

Epämääräinen läjä, epämääräistä tavaraa :)


No, onhan tuossa tietysti muitakin huonoja puolia kuten se, ettet pysty itse valitsemaan tavaraasi. Varsinkin luonnonmatskuissa kuten häkilät, bucktail, kettu, jne on todella tärkeää saada juuri sen tyyppistä matskua kun on itse hakemassa ja jättää skeidat hyllyyn. Onneksi tässä suhteessa kehitystä on tapahtunut paljonkin ainakin kotimaisissa nettikaupoissa. Ainakin kolme suosikkiani Mistpool, HSC ja Ruoto omaavat sen verta ammattitaitoista porukkaa että he osaavat saateviestin perusteella valita sopivat tavarat kirjekuoreen. Aika huoletonta touhua siis tuokin. Toki eihän tuokaan ensiluokkainen palvelu sitä kokonaan korvaa kun itse pääset marssimaan hyllyille ja valitsemaan tavarasi.

Koitan siis mahdollisuuksien mukaan tukea ja tilata kotimaasta tavarani. Poikkeuksia kuitenkin löytyy kuten bulkkimäärät Gamakatsun ja parin muun valmistajan merikoukkuja joita ei vaan saa Suomesta, ainakaan järkevään hintaan. Näitä ostaessa käytän pääosin hovikauppaani Miller's Fly Shoppia jonka kanssa toiminta on ollut jo vuosikaudet aivan priimaa. Tosin kallistuneiden postimaksujen vuoksi hekään eivät voi enään ilmaista postia vanhalle mantereelle tarjota. Myös Ebayn kautta löytyy järkeviä ja hyviä myyjiä, mutta sielä saa kyllä olla tarkkana.

Eiku siis shoppaileen porukalla!! Kevät ja avovedet ovat aika lähellä jo.

Ps. Hatunnosto HSC:n jengille hienoista uusista sivuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti