torstai 14. helmikuuta 2013

Skotlandia '13

Niin se on vaan kuulkaa ihmeellistä tämä elämä. Ensin ehditään kirjoitella tuollaisen itkuviesti kuin mitä edellinen postaus oli ja kohta sitä ollaankin jo matkalla Ylämaille! Ei voi muuta kun kiittää Matilaisen Anttia, että kutsui minut noin lyhyellä varoitusajalla ikimuistoiselle retkelle.

Gilliemme Kevin ja Beast From The East


Skotlanti oli oikeastaan ihan kaikkea mitä olin sen kuvitellutkin olevan. Vanhanaikaista meininkiä, epäselvästi puhuvia pisamanaamoja ja hiljaista kalastusta. Komea paikka aloittaa kausi ja viettää ns. laatuaikaa jätkien kanssa.

Hut pool alavirtaan

Hut pool ylävirtaan.

Suttura.


Kalastuksesta sen verran, että meillä saldo jäi todella laimeaksi ja muutamaa keltiäistä lukuunottamatta kalat eivät häirinneet juomista. Olosuhteet eivät olleet ihan napissa meidän pätkille paitsi parina päivänä. Vettä oli jokunen jalka liikaa koko ajan. Koko Deeltä saatiin vain jokunen hassu kala per päivä ja nekin vain tietyltä alueelta joten olihan se vähän semmosta toivotaan toivotaan touhua.

Pelit ja pensselit.

Kevin antaa Maralle neuvoja jostain? Mahdollisesti kalastukseen liittyvästä?

Janne valmiina vaahdottamaan.

Vaaran paikka.


Kakkurin Toni kuitenkin toimi mukavana reissu isäntänä koko viikon ja muutenkin koko porukka oli aivan mahtava. Monta mukavaa tarinaa vaihdettiin kalastuksen lomassa ja muutama railakas ilta kylillä tuli vietettyä.

Palvelu pelaa.

Antti, Martin ja allekirjoittanut.

Bow down to the mighty T!

Suosittelen ehdottomasti tuota aluetta ihmisille jotka haluavat aloittaa kautensa tyylillä, upeissa puitteissa. Dee jokena on mahtava paikka kalastaa perholla koska sen luonne ja virtaus on juuri passeli perhohommiin kovemmallakin vedellä. Yksi homma jäi kyllä itseä ärsyttämään ja se oli ne ihmeelliset, puolivillaiset rantapenkat joilta joutu monella poolilla kalastamaan. Kun ei ole moisiin tottunut niin oli todella outoa kalastaa niiltä. Tottuhan niihinkin, mutta kyllä sitä mielummin joltain muulta alustalta nakkelis.

Fishing hutissa on kivaa pitää taukoa.


Ottakaa siis Kakkuriin yhteyttä ja käykää starttaan kausi isolla pintillä Skottilaista Alee ja mukillisella hyvää paikallista viskiä! Nyt täytyy keksiä joku muu aihe mistä kitistä josko taas tulis tarjous seuraavasta reissusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti