maanantai 16. maaliskuuta 2015

Housuja, paitoja...

Meno oli kun Dressmanin mainoksessa kun kävin Sportia-Pekassa Tommilta kyseleen uusia kahluuhousuja rengaskäyttöön.

Eli tarkoitus oli löytää housut, jotka ovat riittävän pitkälahkeiset, vahvaa kangasta ja leikkaukseltaan tilavat jaloista. Kävimme koko kaupan housut läpi eri kokoisina ja pähkäilimme sopivaa mallia. Vaikka olenkin ollut super-tyytyväinen Visionin housuihin ja ensimmäinen valinta olisi ollut Heavy Havut, niin tällä kertaa housuiksi päätyivät Simmsin Guidet.

Kyllä näillä kelpaa geddaa onkia!


Housut ovat todella pelkistetyt ja kuten spekseihin kuului, todella vahvaa kangasta jalkaosalta. Otin L-koon housut pidemmällä puntilla ja isommalla sukkaosalla. Kävin ne jo tossa testaamassakin saaristomerellä ja täytyy sanoo, että kerrankin meni ostos nappiin. Olivat juuri sellaiset housut mitä renkailuun kaipasin. Vaikka toisissa housuissani Vissun Kurissa ei mitään vikaa olekaan ja ne tulevat olemaankin minun ykköshousuni lohestushommiin, niin niiden tiukempi ja lyhyempi puntti on ollut hiukan huono tohon renkailuun. Pitkän päivän aikana pienetkin asiat alkavat tuntumaan ja riittävän pitkä ja tilava lahje on iso mukavuustekijä polskiessa. Myös tuo super-vahva kangas tuo luottoa sen suhteen, että tetsatessa metsän läpi rengas selässä ei oksat pääse puhkomaan housuja ainakaan niin helposti kuin ohkaisempien kanssa.

Puntti on oikeesti järeetä kamaa ja sauma on reiden päällä, joten uskon näiden olevan aika pitkäaikaiset housut.


Toisaalta taas nuo housut eivät vastaa omaa kuvaa kivoista housuista jokihommiin. Niissä leikeissä tykkään keveistä housuista, joissa on paljon taskuja. No, onpahan niihinkin hommiin nyt sitten varahousut valmiina ja vise versa sitten Kurat varalla renkailuun.

Ps. Käykäähän poikkeen Pekassa jos on housuntarvetta. Varsinkin isoille miehille siellä oli poistohintaan sopivia Simmsejä. Myös pirun hyviä niskoja ja satuloita sidontapuolella, streemuihin ja hauki/salttiperhoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti